Post by lanparametour on Feb 7, 2022 16:19:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Igra puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Igra puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi više sve ▞▞▞
▞▞▞ Igra puzzle 2022 version ▞▞▞
Zabava do točke. Nema objašnjenja o tome kako bodovanje funkcionira, tako da to osujećuje strategiju. Također, opcija okretanja blokova bila bi od najveće pomoći. Vjerojatno ću deinstalirati nakon nekog vremena. Dodatno, promjena boje bi bila dobar savjet kada se povežete.
Dobro
Nekad je bilo super.. Igrao bih satima. Sada mogu ječam dobiti 1/4 svoje visoke ocjene. Osim toga, dopuštali su vam da nastavite nakon gledanja kratkog oglasa.. To me čini da ne želim igrati i bjesni je jer ne mogu ni blizu pobijediti svoj najbolji rezultat.
Ovo je stvarno nevjerojatna igra, ali imam jedan problem zašto vam treba aplikacija da vidite na koje mjesto ste došli u igri koja je čarapa
dobar, ali ne kao dragulj Block Puzzle
Zaista uživam u ovoj 🎱 igrici. igrali slične igre, ali ovo je izazovnije.
Mnogo reklama, ali igra je jako lijepa. svaki put kada izgubite igru, igra se reklama i uvijek postoji oglas na dnu zaslona. ne preuzimaj.
Svima bih dao 5 zvjezdica, ali ste iz nekog razloga oduzeli drugu priliku koju smo imali, znate onu u kojoj gledamo video i malo se resetira. nestalo je😑
Puno zabave. Apsolutno okrepljujuće. Mora igrati slavu.
Previše oglasa! Igra je ugodna, ali svaka runda traje samo minutu ili tako nešto, a oglasi su lako 20-30 sekundi između svake smrdljive runde. Vrlo iritantno.
Ovo je jako loša igra koju ne preuzimate igru njene slike su Jako lijepo moja mreža je otpad .😠😠😠...
Zabavan način za opuštanje. Oglasi nisu toliko nasilni kao druge aplikacije.
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Симулятори trfq
zabavno ali malo sporo.
Game Puzzle Strategi uik
Ova igra je po mom mišljenju divna igra. Vrlo je zanimljivo i zabavno. Jedini problem mi je zvuk. To je zadovoljavajuće, ali ponekad zvuk jednostavno nestane. Ali osim toga "Puzzle Game" je odlična igra. Nijedna druga slagalica koju sam igrao nije bila baš sjajna, ali ova igra je dobra . . T H I S I S A. G R E A T G A M E.
Imao bi 5 zvjezdica da postoji više od 1 šanse (pogledajte oglas) u drugom životu
Previše oglasa
Yapboz oyunu Strateji Oyunları kqq
treba malo vještine i koncentracije. izaziva ovisnost!
tetris grafika jasna i svijetla na crnoj pozadini.
Puzzle Game حکمت عملی xnfp
Teško
Volim ovu igru, ali primijetio sam da ako izbrišete liniju i ona kasni, dobivate bodove za figuru koju postavite, ali ne dobivate bodove za čišćenje linije ili linija u nekoliko slučajeva, očistio sam 2 linije što mi je trebalo dati 30 dodatnih bodova, ali neću ih dobiti ako poprave ovaj kvar, dat ću mu 5 zvjezdica
Previše suzdržani komadi igre bez više slobode kretanja.
dovoljno jednostavan za igranje dok gledate CW TV emisiju.
Zato što je tako super igrati ovu igru, odnijet će vam stres i, naravno, depresiju jer nema problema i Da, stvarno mi se sviđa ova igra.
Opuštajuća i šarena verzija igre slaganja blokova. Umirujući zvukovi i jeftina igra čine ovu igru užitkom za igranje. Topla preporuka za sve.
Potpuno ovisan, bez pauze u igri zbog reklama, bez čekanja da se životi popune, samo igraj i kreni.
Sviđa mi se igra, budući da su ljudi uživali u igri, preuzeo sam je samo da je isprobam.
Ovisnost. Izvrsna puzzle igra za igranje dok slušate glazbu ili priče. Zabavan način da provedete vrijeme i stimulirate um
Zaista sam uživao u slagalici. 👍
Izvrsno za sve uzraste, izaziva ovisnost! Jedino negativno je previše dodavanja.
To je zabavna igra i volim pokušavati poboljšati svoj rezultat. Molimo napravite verziju bez oglasa.
Sjajna igrica za igranje zajedno sa svojim 5-godišnjim djetetom, naučite ga razmišljati logično i odvratite ga od previše gledanja YouTubea
previše oglasa
Dobar zamisao, ali loša izvedba. Uključivanje blokova 3x3 bilo bi u redu ako nam date neku vrstu pregleda što slijedi kako bismo shvatili strategiju. Kako jest, potpuno je nasumično i nikakve vještine neće pomoći ako slijede pogrešni komadi. Nažalost, magla prilika za stvaranje ugodne zagonetke.
Vrlo lijepa i opuštajuća igra
Nema stop znaka
Ova igra izaziva veliku ovisnost, ponekad čak i sanjam da je igram. Volio bih da postoji gumb za poništavanje za zadnji potez ili nešto slično.
dobro je ubiti vrijeme dok se nešto čeka
Sviđa mi se ova igra, ALI ima previše VELIKIH BLOKOVA koji izlaze daleko ili često, mogu biti frustrirajući, jer su ovu igru gotovo IZBRISALI nekoliko puta
Sviđa vam se ova igra, možete je igrati bez upaljenih svjetala, to je stvarno plus što ste raspoloženi za igranje igrice, ali ne želite upaljeno svjetlo. To je dobra igra za spavanje.
Puzzle igra Strateške igre aij
Yapboz oyunu Strateji Oyunları kqq
Voljeli bismo da možemo ovako rotirati dijelove kao pravi Tetris
Postoji mnogo blok zagonetki vani. Ono što mi se sviđa kod ovog je kako se boje mijenjaju kada se popune redovi ili stupci. Također, blokovi blijede ako se ne mogu igrati. Zadržava moju pažnju!
oduzeo opciju za nastavak 👎