Post by lanparametour on Feb 7, 2022 16:25:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای کلیدهای نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Extreme Car Driving Simulator 2022 version ▞▞▞
سلام بازیش بد نیست
Extreme Car Driving Simulator रेसिंग nqn
مارتین در تتتوکووووووکککتتتتتتتتتتوتوتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 7 نننننککتتننتتتتوووووووتتتووخااووودددادددااااددددددووووووووووااااااالاااآدااددااالاددوووووووودددددددااااووودداددوددددووادااوااااااالاااللووداوووپیغام
خاک تو سر سازندش
بازی بد. من نمی توانم ماشین را خیلی خوب کنترل کنم و وسیله نقلیه نمی تواند عالی بماند
عالییییییییییی من این بازی را یک سال دارم ولی اااالللییی
خیلی ممنون
من نمی توانم روی گرافیک فوق العاده بازی کنم زیرا فقط تا حد متوسط در دسترس است لطفاً این مشکل را برطرف کنید
خیلی خوب نیست ولی در حد خودش خوب است
من هرگز به هیچ فردی پیشنهاد نمی کنم این بازی را نصب کنند زیرا نسخه جدید آن بسیار بد است. من واقعاً دلم برای نسخه قدیمی تنگ شده است که در آن گرافیک قدیمی آن را شبیه شبیه ساز می کند و سازنده عمداً آن را به روز می کند تا به نظر واقعی برسد. اگر AxesInMotion اکنون این را میخواند، لطفاً تغییرات را لغو کنید.
این یک بازی بسیار زیبا است اما من به آن یک ستاره دادم زیرا، باید اضافه کنید که ما همچنین می توانیم از ماشین پیاده شویم که سرگرم کننده تر خواهد بود، بنابراین لطفاً نقشه را بزرگتر کنید لطفاً لطفاً لطفاً با تشکر
ماشینهای زیاد، رمپهای زیاد، امکانات بسیار زیاد
بازی خیلی ضعیف و بد هندلینگ و گرافیک بد 😈😈😈😈
بازی خوبیه ولی یه مشکلی که داره اینه که بعد از اینکه سکه هارو گرفتی، فقط باید همینجوری بری.
Blackmoor 2: Action Platformer Action qnd
خیلی خیلی عالیه ولی تو 3..2..1 میگه commettrial break...خیلی عالیه!!!HAHAHA. بکوب بزن کی اونجاست کانگا کانگا که کانگورو نیست
998 ¥
Extreme Car Driving Simulator محیط، فیزیک ، حرکات و صحنه های تصادف بسیار واقع گرایانه طراحی شده اند. بازی Open World بوده و دارای نقشه ای بی
Extreme Car Driving Simulator برای آندروید - Apk Persia ...
یک ستارهدبراش زیاده
خوبه بد نیست خاک توسر سازندش که جواب نمی ده
این بازی برای اتلاف وقت بسیار خوب است بنابراین وقتی حوصله ام سر می رود می توانم این را بازی کنم اما چیزی که دوست ندارم مسابقه ای نیست و شما و حالت چند نفره وجود ندارد امیدوارم در آپدیت بعدی بتوانید آن را اضافه کنید
این بازی خیلی خوب است باید بگویم که می خواهید اضافه کنید که بازیکن می تواند از ماشین خارج شود
شما باید کنترل را درست کنید، بنابراین من یک چهار ستاره می دهم
دانلود Extreme Car Driving Simulator 6.2.0 - بازی شبیه ساز ...
آه خدای من!!!!! ماشین جدید! خیلی باحاله اولسو آنها بازی را مانند زندگی واقعی به روز کردند! هواپیماها همه چیز واقعی است!!!!!!!!!!!!!!! 5/5 متشکرم!
بازی عالیه یعنی معرکه ست بهتون پیشنهاد می کنم نصب کنید لطفاً در آپدیت بعدی تعداد ماشین هارو بیشتر کنید ۲۶ تا واقعا کمه اگه بشه ۵۰ تا عالی میشه ممنون از سازنده محترم
این بازی الیه حتما نصبش کنید آخرین ماشینی که میخواد ۱۰۰۰ متر برید آخرین سرعت این ماشین ۴۲۷ هستش من سازنده این بازی متشکرم
این برنامه خوب و خوب است و من آن را دوست دارم، اما لطفاً تمام آن افزودنیها و استراحتها را متوقف کنید، زیرا به دلیل همه آن اضافهها، باگهای عقب مانده ظاهر میشوند، بنابراین لطفاً این برنامهها را متوقف کنید و اگر این کار را انجام دهید، من به این برنامه 5 ستاره میدهم. لطفاً اجازه دهید آپدیت بعدی همه اینها را برطرف کند، لطفاً از شما خواهش می کنم اگر این کار را انجام دهید بازی سرگرم کننده و زیبا خواهد بود و همچنین چند ماشین جدید و ویژگی های جدید اضافه کنید و بندر دریایی بندر دریایی در آپدیت قدیمی وجود داشت و بندر دریایی سرگرم کننده بود. آن را اضافه کنید و بازی را کمی سریع انجام دهید.
بازی خوبی است فقط ماشین اولیش زیاد سری میره وقتی میخوام به چپ وراست بچرخم کلییییییی می چرخه
این بازی دارای اشکالات اساسی است. بسیاری از خودروها هنگام چرخش در هر حالت فرمان، سر خوردن غیر ضروری دارند. باز کردن قفل خودروها با طی مسافت بسیار طولانی است و خرید از طریق تراکنشهای خرد بسیار گران است. حالت Checkpoint بی فایده است زیرا هیچ تابلوی امتیازات آنلاینی برای استفاده از آن وجود ندارد. علیرغم اینکه گرافیک خوب به نظر می رسد، ماشین ها ظاهر و صدای مناسبی دارند، بخش شبیه سازی واقعی (رانندگی) نیاز به کار جدی برای جلوگیری از بیش فرمانی دارد. حالت ایست بازرسی نیز به اصلاح شایسته ای نیاز دارد.
سلام اصلا با قبلیش فرق نداره
این بازی مورد علاقه من از همه بازیها است، اما من فقط به نقشه، دوربین متحرک و چند حالت جدید نیاز دارم لطفاً فقط این سه ویژگی را اضافه کنید، این ویژگیها برای همه بازیکنان مفید خواهد بود، بنابراین لطفاً آن ویژگیها را اضافه کنید. خیلی ممنون👍
واقعا بازی خوبی است اما تبلیغات زیادی دارد
عالی فقط ماشینا خیلی گرون میده🤔
این بازی بسیار مفید است اما تبلیغات زیادی دارد
خیلی خوبه
هنوز هم همان است که دیگر سفارشیسازی ماشین و دریفت کردن ماشین لنگ است زیرا آنقدرها هم واقعی نیست و همچنین دانلود گرافیک آنقدر بیفایده است و همچنین هنوز سفارشیسازی کنترلر انجام نمیشود که هدایت آن بسیار سخت است. داشبورد اول ماشین ها برای تک تک ماشین ها یکسان است😑. به دوربین دید رایگان نیاز دارم. آن را بهبود بخشید و من منتظر خواهم بود.
من حدود 4 سال پیش خواستم این بازی را بازی کنم، اما اکنون که برای دیدن آن برگشتم، تبلیغات بسیار زیادی وجود داشت، باور نکردنی بود. لطفا توسعه دهندگان این بازی را درست کنید، من گرافیکش را هم دوست ندارم، از بازی عقب افتاده است
بازی Extreme Car Driving Simulator - دانلود | کافه بازار
کافه بازار. 563 بازدید 2 سال پیش. 11:13. Car Driving Simulator: SF | Extreme Car Driving Simulator: San Francisco · آرین ...
خوبدو ستاره کم کردم چون وقتی بروز میکنی باید خوب تر بشه اماذهاش بیشتر بشه دیگه اینکمتر شد راستی من خودم بلینک ام خاک بر سر هیتلر بیاید تثطرف بلک پینک و بلینک شید عالییییییی باور کنین دست سازندش هم درد نکنه خوب شاید دوستداشته بازیش اینجوری باش اما خاهشانسخه ی قدیمیش رو هم بزارین مممون
Extreme Car Driving Simulator Karera wrum
خوب عالی نیست