Post by lanparametour on Feb 7, 2022 16:37:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo vir ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
Nekaj dobrega za odklon.
Všeč mi je igra, toda poskušati prepričati ljudi, da porabijo denar za višje stopnje, je slabo, igranje neke osebe bi moralo biti dovolj, da se dvignete na raven in pridobite tudi vaše ugodnosti. Naredi bolje prosim
Igral sem igro več kot dve leti, dokler niso razvijalci pripeljali nove tanke, da če nimaš denarja za nadgradnjo lastnega tanka z , si pustil tako rekoč na mrazu, predrago, škoda, ker je bila dobra igra
To ni slaba igra, vendar so bitke prekratke in oglasi za denar za nadgradnjo so preveč.
Prosimo, ostanite videti, ljubite nov zagon videz, zdaj naredite nekaj novih zemljevidov 5 let istih starih zemljevidov se starajo vsi vedo, kje so zarodi, preklopite tudi to, predvsem pa (NOVI ZEMLJEVIDI) NE ZEMLJEVIDI VEČ KOT ENA
Dobro za to, kar je, vendar je cilj izkoristiti željo igralcev, da razstrelijo svoje superiorne nasprotnikove tanke, da boste porabili denar. Vaši nasprotniki izgubijo, vi izgubite, izdelovalec igre ves čas zmaguje. Za večjo raznolikost je treba teren spremeniti ali dodati. Čez nekaj časa postane dolgočasno.
Všeč mi je, vendar ne več. Poglejte, ustvarjalec te igre je v najboljšem primeru požrešen. sem utrujen od nenehnih kavljev, da bi mi zgrabil denar in po tem, ko sem odštel več denarja (več kot 100 $) in kupil enomesečno "premium" storitev, zdaj "brezplačni" diamanti ne bodo delovali. Torej, ja, kul igra, vendar ne bodite presenečeni, ko bo ves vaš denar izginil.
ahhhh
Moram reči, da je ta igra vse boljša in boljša. Želim si, da bi lahko dobil tank. Ta igra je zelo dobra za igro na bojišču. Vsekakor je to dobro sproščanje stresa. Želim si, da bi bilo ceneje, sicer je to lepa hitra rešitev za ta dan. Želim si, da bi lahko dobil boljši tank za igro, vendar se mi zdi, da ne grem nikamor. . Zelo preprosta za igranje, vendar zelo dobra za delo s prsnim igralcem v sebi. Me pa odriva, če ne nehajo dvigovati stroške.....
Izkušnje so dobre, vendar je težko igrati brezplačno, saj so za posodobitev potrebni diamanti, ki jih ni mogoče pridobiti z igranjem, veliko denarja je potrebno za igranje višje ravni, težko je igrati brez plačanega članstva
Zabavna igra. Enostavne kontrole. Tekme so poštene.
igra je res dobra ampak problem so diamanti
Tehnične težave in nenehno zaostajanje vas združijo s tanki, ki vas uničijo v enem strelu.
Je pa odlična igra, saj boste videli/prebrali, da ni zastonj, če se želite z njo ukvarjati kamor koli in je njena cena previsoka, lahko porabite veliko denarja za to igranje in zdi se, da razvijalci nimajo milosti do tega, za kar zaračunavajo stvari, ki jih resnično potrebujete, da bo igra prijetna, se zdijo nekoliko požrešne TBH, kar je škoda, saj ustvarjajo stroške, imajo srečne kampiste in privabijo več članov, kar je zmaga za vse. A žal se zdi, da se ne trudijo poslušati ... Uživam
Te igre ni mogoče igrati zaradi zamika, niti ne boste vedeli, zakaj je vaš tank uničen. Če želite zmagati, morate porabiti veliko denarja in ni vredno zaradi težave z zaostajanjem.
Neverjetna igra, nadaljujte z odličnim delom/posodobitve
War Machines: Tank Army Game Märulimängud cwjv
Ta igra je zabavna, vendar se ponavlja in če ima kdo kakršen koli ojačevalnik, je težko poskušati ohraniti stvari enako
To je samo zagrabitev denarja. Nenehno ste bombardirani z oglasi, ki želijo, da kupite pakete, in če tega ne storite, ne boste mogli igrati tako dolgo. Lahko bi bilo veliko bolj zabavno, vendar so ljudje, ki ustvarjajo to igro, požrešni
War Machines je kot digitalni crack. Neumno zasvojenost! Zasvojen sem in mi je všeč. 😆
Grafika tankov je zelo dobra, vendar je ta igra plačana samo, če ste vrhunski igralec, ste šef in če ne porabite denarja, ste poraženec. Igralci, ki niso dovoljeni, lahko igrajo do stopnje 4, po 4. stopnji pa vas prisilijo, da porabite denar in kupite vrhunski tank, ker ima premium tank veliko prednost pred ne-permijskim tankom. Zato vsi zapuščajo to pristransko in enostransko igro. In druga pomanjkljivost te igre je obnašanje razvijalca, ki je zelo zelo nesramno in slabo 👎👎👎👎👎
Zabavna igra, vendar sovražim klikanje na 2-5 oglasov med igrami, je smešno. Izbris ni vredno.
Všeč mi je igra, vendar ne zapravljam denarja samo za spremembo imena in škoda, da želite to možnost vsiliti ljudem
Če hočeš biti konkurenče moraš veliko €€€ vložiti
Odlična zabava. Sploh me ne moti, da bi za to igro porabil nekaj žepnine. Hvala razvijalcem za tako kul simulacijo. Multiplayer je kraj, kjer ti bom brcnil rit! Sem ANZAC1. Se vidimo na bojišču.
Zombie Evolution: Idle Game Казуални zty
Odlična igra, edina pritožba, ki jo imam, je, da sta čas in trud, ki sta potrebna za maksimalno nadgradnjo tanka v primerjavi s prejšnjim tankom, nora v primerjavi.
War Machines: Tank Army Game Δράση dgnp
Včasih me en zadetek brez tanka na radarju potegne. V drugih primerih lahko traja 3,4 zadetka.. Ta težava še vedno obstaja. Želel bi vadnico igre, zlasti glede točkovanja. Ubil sovražnika ali opazoval, kako to počne soigralec, vendar rezultat ostane 0. To se dogaja vsak dan. Zdi se, da ni logike ... in ko je zadaj, nima smisla nadaljevati z igranjem, še manj pa vlagati veliko denarja.
No, streeing je nekako zanič in ga prisiliti, da se premakne, se ne premakne dobro, poskusi in pojdi riigjt gre levo. Res mi je všeč igra, zelo zabavna, vendar je stalo veliko denarja za nakup krogel in ti ne dajo, kot pravijo, 300000,00 u razjeziti se
Igra se je začela dobro postavljati pred nekaj leti. Zdaj je nameščen in samo tisti, ki porabijo na tone denarja za to, naredijo kaj dobrega ... v ekipnih bitkah so postavili veliko višje uvrščene tanke proti drugim, da bi uničili druge igralce ... imeli so enega fanta s 17 uboji in brez ubijanja proti mojim ekipa sinoči...je porabil milijone mojih osvojenih kovancev za moj tank in ne naredi popolnoma nič...če ne bi bilo mojega klana, bi verjetno nehal igrati.
Več težav z dodajanjem več posodobitev. Treba je dodati nove zemljevide.
Kul Poslano
Zaenkrat super igra, dokler je nisem igral že kar nekaj časa, se zavedam, da je tako kot večina drugih iger bolje imeti debelo denarnico
V času odpiranja traja 2 do 3 min, pri vgradnji pa 8 min
Ooooooo WOW! Ta aplikacija je neverjetna za naslednja tri leta in ni zgodba o prihodnosti in zgodovini 2. stoletja in 2. obletnica in 2. izdaja je enaka, saj bo morala pritegniti naslednjih nekaj mesecev pakistanske vojne v zgodovino prvega stoletja
Odlična igra, le ne pozabite, da je za učenje vsega potrebno malo.
Briljantna zasnova iger, odlična grafika in kontrole, vendar so razvijalci preveč požrešni za denar. Pričakujejo plačilo za vse, tudi za stvari, ki jih zberete en teden, potem pa morate plačati, da jih dobite. Plačajte za pospešitev, plačajte za to, plačajte za tisto. To pokvari igranje, kar je škoda, ker ima igra toliko potenciala ...
Bodite pripravljeni plačati za igranje, razen če nameravate igrati le 20 minut na dan. Prav tako bodite pozorni na "igralce", ki so 4 stopnje nad vami in vašo ekipo, kar vodi do absurdnega štetja ubojev, medtem ko NIKOLI ne ubijete.
Zabavna igra, vendar postane popolnoma enostranska. Če ne boste porabili veliko denarja, ne boste imeli možnosti. Ubijem se z enim strelom, zdaj brišem igro. PS bi bilo lepo, če bi nam odgovorili.
Skoraj morate takoj postati vrhunski igralec, da ne boste morali porabiti pravega denarja in preizkusiti igro.