Post by lanparametour on Feb 7, 2022 16:10:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават кристалите ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Приятна игра, която се забавлява да играете Тази игра🎮🎮🎮
Обичайте този тип игри
Най-добрата игра
Crazy Restaurant 2021 Arcade lhzm
Рекламата продължава да се появява без забавление.
Наистина ми харесва играта ти. но завърших всички нива на всички ресторанти, последното е азиатски фюжън ресторант. Кога ще направите следващата актуализация и ще отворите нов ресторант. Благодаря
Страхотна забавна и релаксираща игра за игра. Печелете големи пари
Авани
Малко предизвикателна, но забавна игра
Добра игра досега
Това не ми хареса много
Това е много добра игра за готвене
Играта няма да ми позволи да играя ниво 4 на Burger shop, тя продължава да замръзва и ръката за помощ, когато има нови елементи за игра
Тази игра беше забавна в началото, след което вторият ресторант се нуждаеше от данни, които използвах и не се отваря ..опитвал съм я повече от веднъж, все още не се отваря ..това е много досадно ..трябва да деинсталирам 😠
Дотук добре, но току-що започнах да играя тази игра.. Ще ви актуализирам отново по-късно.
Мразя това, принудено да купувам скъпоценни камъни, тогава, ако не купите, не преминавайте към lvl, така че спрете до нивото, което оставяте.
Тази игра не ви позволява да преминете, когато искате да преминете към нивото на пица😠😠
😍😍😘😘
Казвам тази хубава победа Здравей
Това е забавно
Все още съм в първия си ресторант, но засега съм впечатлен. Не изгори нищо, спечели всяко ниво и има много безплатни скъпоценни камъни и монети, като гледате реклама. Докато лесното темпо продължава, ще вдигна рейтинга си - играл съм много от тези игри, те рязко увеличават трудността, разваля забавлението и го прави колоритен източник на приходи, който не е необходим за разработчиците на игри, за да печели тяхната работа. Така че се надяваме това да остане приятно и интересно!
Не обичам да ме принуждават да използвам бустери, разбирам купуването със скъпоценни камъни, но ако наистина исках или имах нужда от него. Бих го направил. Поправи го там, където може да продължи без сила
не ми харесва тази игра..
добре дикоба
Бих искал повече, ако не беше проклетото досадно "касийче"!
Crazy Restaurant 2021 Arcade ltdf
Защо карате хората да купуват повече клиенти. Вие не изпращате клиенти на enuff, за да започнете с I burn our food, така че трябва да използвате бустери. Това е измама и мислех, че тази игра ще бъде различна... грешно...
Blocky Car Racer - racing game Motorsport rojo
обичам тази игра, но не мога да играя тази от последните 14 дни, защото тя дава само аз живея, като твърдя, че животите ви се презареждат, когато отворя, има само 1 на живо😏😠 и аз отключих магазина за пица и все още ме кара да играя отначало
Не мога да вляза в играта, която те актуализираха и сега няма да играе, така че сега какво да направя, трябва ли просто да я пусна и да не я играя, не съм доволна от нея, така че момчета трябва да я поправите или да я деинсталирате
добра игра
Наслаждавах се на играта до последната актуализация. Продължава да изключва телефона по средата на играта използва много батерия, МОЛЯ, поставете това правилно, за да мога да инсталирам отново играта. Искам имейл от производителите на игри, моля
Страхотна игра, но почти невъзможно да се спечели, за да стигнете до следващото ниво. Дори и да харчите пари, играта няма да ви позволи да успеете.
Забавно за игра
Това е най-забавното, което имам с игра за хранително-вкусовата промишленост, единственият проблем, който продължава да замръзва сега n после n ще бъде готино да работим към някакъв бонус кристал или спестяване на време или повече хора, това ще помогне много
Играта искам да влезе без интернет сега, че актуализирах играта. Какво не е наред с играта? Сега не работи с интернет ☹️
Харесвам тази игра, но всеки път, когато изляза от играта, целият ми напредък изчезваше и следователно деинсталирах
M наистина се наслаждавайте
Не е толкова добре .... подобри играта си